Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

"Pomáhať znamená rozumieť"

Podcast "Pomáhať znamená rozumieť" je podcast o filantropii, dobrovoľníctve, altruizme a ochote pomáhať.

Srdečne Vás pozývame vypočuť si podcast "Pomáhať znamená rozumieť". Je to podcast o filantropii, dobrovoľníctve, altruizme a ochote pomáhať.

Za tvorbou podcastu okrem zakladateľa našej nadácie Júliusa Horvátha stoja:

  • Jakub Kratochvíl niekoľko rokov robil novinára, posledných 6 rokov tvorí videa pre neziskový sektor na Slovensku, je jeden z hlavných organizátorov zhromaždení Za slušné Slovensko.
  • Marek Roháček je predsedom združenia Návrat, ktoré spolu s Vladom Matejom založil v roku 1993. Na Bilingválnom gymnáziu C. S. Lewisa je zástupcom riaditeľa pre výchovu. V rámci združenia D3 sa venuje koučingu.
  • Anna Kratochvílová vyštudovala réžiu dokumentárneho filmu na VŠMU. Pracovala ako novinárka v časopise .týždeň, pripravovala kultúrny program v Karloveskej knižnici. V združení Návrat pracuje na pozícii PR a fundraising.

Podcast už má aj svoju webovú stránku. Ak sa chcete dozvedieť viac informácií alebo si vypočuť jednotlivé podcasty, kliknite na https://www.pomahatznamenarozumiet.org/.

Všetky epizódy podcastu si môžete vypočuť aj na obľúbených platformách: 

SpotifyPodbean, Apple

Budeme nesmierne radi, ak podcast začnete zdieľať, či sa o ňom rozprávať so svojimi priateľmi. Veríme, že podcast rozpúta spoločenskú diskusiu na tému filantropie a pre mnohých z Vás bude inšpiratívny. Podeľte sa s nami o Vaše nápady či postrehy na inšpiratívne rozhovory! Za akúkoľvek spätnú väzbu budeme vďační.

Ďakujeme!